Вас вітає Наукова спільнота!

Вітаємо на нашому сайті

Секція 1. Економіка, організація і управління підприємствами, галузями, комплексами

05.12.2019 13:19

FEATURES OF UKRAINE RESTAURANT BUSINESS DEVELOPMENT IN THE FAST FOOD SEGMENT

[Секція 1. Економіка, організація і управління підприємствами, галузями, комплексами]

Автор: Tomalia Tetiana Stanislavivna, Ph.D., Assoc., Khmelnytsky National University; Bilous Alina Oleksandrivna, MSc, Khmelnytsky National University

Відкрити тези доповіді »

06.12.2019 18:03

БЮДЖЕТУВАННЯ ЯК ЗАСІБ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ РУХУ ГРОШОВИХ КОШТІВ ПІДПРИЄМСТВА

[Секція 1. Економіка, організація і управління підприємствами, галузями, комплексами]

Автор: Кондрова Катерина Генадіївна, студент, Київський національний університет будівництва i архітектури

Відкрити тези доповіді »

09.12.2019 19:10

ЩОДО НЕЗАКОННОГО ВИКОРИСТАННЯ ЗНАКА ДЛЯ ТОВАРІВ ТА ПОСЛУГ

[Секція 1. Економіка, організація і управління підприємствами, галузями, комплексами]

Автор: Яцущак Андрій Михайлович, студент «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» групи ПТ-16-1, Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу, м. Івано-Франківськ, Україна; Обельницька Христина Володимирівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри підприємництва та маркетингу, Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу, м. Івано-Франківськ, Україна

Відкрити тези доповіді »

Приймаються тези доповідей міжнародної науково-практичної інтернет-конференції на тему:

Сорок треті економіко-правові дискусії

Термін подання матеріалів

17 грудня 2019

До початку конференції залишилось днів 5

Подати заявку

Конференції

Конференції 2019

Конференції 2018

Конференції 2017

Конференції 2016

Конференції 2015

Конференції 2014

Календар


Сорок другі економіко-правові дискусії
26-11-2019

Сорок треті економіко-правові дискусії
17-12-2019